august 12, 2008

Grinende genialiteter!

Manden med den hurtige humor - Lars Munk Jensen - lynhurtig på aftrækkeren, og snart på vej mod VM (i poker)!

I går skete der en del spændende ting i klubben.
Det allermest spændende, nemlig klubmesterskabet i lynskak, gemmer vi naturligvis til sidst så læseren bliver nødt til at læse hele artiklen....
Det mest kedelige var at der kun var én af de fremmødte der drak Ale No.16, men på den anden side så har vi nu nok af denne fantastiske fynske specialitet til et års tid:)

Formand Michael han snakkede løs, bød bl.a.velkommen til Heinz & Christian Furrer, de fantastisk talentfulde skakspillere fra Skakturneringernes Land, der helt frivilligt var mødt op i klubben med de dårlige vitser og historier fra gamle dage!

Der var noget med nogen præmier også, tænk bare fordi Lars Munk Jensen scorede 6½ af 7 points i Holdturneringen 2007-08 blev han udråbt til holdets topscorer og modtog som sædvanlig den ikke-pudsede pokal med et stille grin.
Da Michael kun scorede 6 af 6 points valgte han som det gode moralske eksempel han er, at tilsidesætte/diskriminere sig selv til fordel for Lars!
Respekt for vores åndelige overhoved & Dalai Lama!

Michael Linde Larsen - på Diplomatiets top!

En anden af klubbens diplomater med over 30 år i Caissas tjeneste, modtog en 3 kg tungere og 7,5 cm højere, flot blank pokal + lidt moneter (penge nok til en skakbog eller til at betale kontingent med, da kontingentopkrævningen diskret blev udleveret samtidig!) pga. erhvervelsen af klubmesterskabet 2008, som altså gik til
Per Arnt Rasmussen.
At pokalen var pudset skyldtes naturligvis den omstændighed at Permand selv havde pudset den umiddelbart inden overrækkelsen.

En tilfældig skakteorist der kom forbi!

Klubmesterskabet i Eskak (skak på internettet i Eskakklubben) var blevet afgjort med Lars & Per som delte vindere, og der var rødvin til drengene...

Så nåede Michael & Per lige at nævne:

- at der var blevet uddelt 300 reklamer for klubben i weekenden i nærmiljøet i regnvejr, hvilket viste sig at være særdeles anstrengende men sikkert godt for konditionen (en stor tak til Sarah og Alberte og deres veninde for hjælpen!)

Hvis der havde været mere at dele ud af , kunne d´herrer & pigerne stadig have været i gang med at dele yderligere 1000 reklamer ud resten af weekenden og klubaftenen med, men de valgte altså at stoppe, da børnearbejde som bekendt er forbudt, jævnfør FN´s Børnekonvention.

- at der var indgået et samarbejde med 2 russere omkring "Næsby Chess Academy" som vi venter os meget af!

- at vi har opfundet en ny slags 4-mands-holdskakturnering til gavn for de små klubber!

- at vi afholder klubmesterskaber i Eskak snart og at vi glæder os til at have bl.a. Vagn med som deltager igen.

Jo så var der jo det med lynskakken, trods påstande om at det var afgjort inden sommerferien (ved lodtrækning) måtte denne teori afvises, og vi spillede dobbeltrundigtlynskak, som nærmest endte med en tredelt sejr, idet Heinz, Michael & Lars alle scorede 7½ points.
Efter at have spillet mod hinanden i matcher blev det klart at
Klubmester i lynskak blev Lars Munk Jensen
- vi ønsker af hjertet tillykke!

Nr. 2 blev sidste års klubmester Senôr Michael Larsen & nr. 3 blev vinderen af utallige skakturneringer for tiden, Hr.Heinz Furrer tidligere Ringkøbing United & Assens Skak!

Det var grinende genialt at høre jer spille, også på brættet foregik der sjove ting:)

Heinz Furrer - snart på vej mod 1900 i rating!

Vores unge talent Christian imponerede med sin glæde ved skakspillet og sit store teorikendskab, mens Sune og Per & Kristen Bjørn nok mere hyggede sig end egentlig tænkte sig godt om!